intretinerea gradinii

Consultantul pentru amenajarea si intretinerea gradinii

Amenajarea si intretinerea gradinii este deja de ceva vreme mai mult decat un moft, este o necesitate in cazul celor care detin asemenea spatii verzi in jurul casei sau al blocului.

Spre deosebire de arhitectul peisagist care realizeaza un plan al gradinii cu pozitionarea exacta a fiecarui detaliu dorit in spatiul verde, cu plantele perene si cele de sezon, zonele de relaxare, de joaca, pentru picnic sau meditatie, consultantul peisagist are in vedere doar sfaturi, sugestii pe care acesta le ofera clientilor in mai multe ocazii, in gradina pe care acestia o construiesc singuri.

Intretinerea gradinii

Pentru intretinerea gradinii, consultantul peisagist poate da informatii in legatura cu toate tipurile de activitati ce trebuie facute pe parcursul anului in gradina noastra, ce fel de ingrasaminte sa folosim, tratamente diverse pentru flori si arbusti dar si reciclarea deseurilor ramase in urma toaletarii plantelor zonei.

Daca apar diverse probleme cu plantele noastre, daunatori sau boli specifice, consultantul este cel care ne poate ajuta sa iesim din impas. Consultarea unui asemenea profesionist in domeniul gradinilor este mai putin costisitoare decat angajarea unui arhitect peisagist dar bineinteles ca atunci cand nu avem timpul necesar pentru construirea propriei noastre gradini, putem apela si la cel care ne va proiecta, construi dar si mentine gradina in conditii optim

Contact

S.C.Kalon Garden S.R.L
Persoana de contact: Cristina Vlad

Sediu: Str. Traian Vuia, Nr 160, Cluj-Napoca
tel: 0743-174253,
email: kalongarden@yahoo.com
Meniu
Call Now ButtonSuna Acum