1) Colectarea de informatii

Siteul kalongarden.ro colecteaza informatii personale si non personale:

  • nume, email, numar de telefon, adresa prin formular de contact
  • informatii tehnice despre dispozitivul de accesare

Informatiile non personale colectate au rolul sa imbunatateasca experienta utilizatorilor pe site, sa eficientizeze functionarea acestuia si sa furnizeze continut personalizat.

Informatiile personale sunt colectate si prelucrate cu scopul de a va oferi informatiile solicitate.

2) Confidentialitatea datelor personale

Toate informatiile colectate cu ajutorul acestui site sunt utilizate doar pentru oferirea serviciilor si produselor noastre si nu sunt vandute/schimbate/transferate/date altor societati indiferent de motive, fara consimtamantul utilizatorilor.

Singurele informatii non personale pe care le colectam prin siteul nostru si de care beneficieaza si terte parti sunt cele de analytics si cu scopul de marketing (Google Analytics, Facebook Pixel Code)

3) Protejarea informatiilor

Siteul nostru este securizat pentru a mentine in siguranta datele personale ale clientilor nostri. Singurele persoane care pot accesa aceste date sunt angajatii firmei care au nevoie de aceste informatii.

4) Folosim cooki-uri

Siteul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a imbunatati performanta acestuia si ca sa imbunatateasca experienta utilizatorilor de pe site.

La fel utilizam cooki-uri pentru a colecta informatii non personale cu scopul de a imbunatati serviciile noastre. Mai multe informatii veti putea citi la sectiunea Politica de cookie-uri.

5) Abonarea sau dezabonarea

Siteul nostru nu colecteaza emailuri pentru a le utiliza in scopuri comerciale. Singurele metode prin care avem acces la date personale sunt doar din formularul de contact.

In cazul in care nu doriti sa mai primiti mesaje de la firma noastra, aveti posibilitatea sa cereti sa schimbam sau sa stergem toate datele personale din lista noastra de clienti.

Prin utilizarea siteului nostru va dati acordul tuturor punctelor amintite in politica noastra de confidentialitate.

Meniu
Suna Acum