primavara in gradini si parcuri

Primavara in gradini si parcuri

primavara-in-gradini-si-parcuri

Primavara si-a intrat deja in drepturi iar plantele cresc vertiginos in aceasta perioada, peste tot zarim flori multicolore si frunze tot mai puternice si mai vanjoase. Toate aceste aparitii necesita multa umiditate si hrana pentru plantele din gradini si parcuri.

In doar cateva saptamani, unele tipuri de plante pot creste mai multe zeci de centimetri. De aceea e indicat ca in perioada aceasta sa ne tratam cu atentie parcul sau gradina pentru ca daca vom fi grijulii cu ele acum, rasplata va fi un spatiu verde superb, tot anul.

Cu putina atentie si muncind cateva ore saptamanal in gradina sau in parc ne putem intretine foarte usor zona verde, sa fim atenti sa nu udam florile in exces dar nici sa nu le hranim exagerat de mult cu diverse ingrasaminte specifice.

Bineinteles ca atunci cand instalam un covor de iarba acesta trebuie udat intensiv timp de 2 sau 3 saptamani pentru a se prinde, altfel se va usca repede. Dar portiunile mai putin folosite le putem insamanta ca sa obtinem iarba mai tarziu, mai ales daca nu ne grabim cu aparitia ei. Covoarele de iarba gata facute sunt pentru cei care au nevoie de gazon imediat, n-au rabdare sa astepte pana semintele vor incolti.

Gradual si cu rabdare sa ne ocupam de gradina noastra pentru ca atat gazonul cat si restul plantelor sa fie frumoase si sanatoase. In aceasta perioada cresc repede si buruienile pe care daca le starpim la timp, nu vom avea probleme cu ele, le vom putea tine sub control.

Majoritatea activitatilor din gradina le putem invata si aplica fiecare in parte dar daca simtim nevoia de ajutor in acest sens putem cere sfatul arhitectilor peisagisti care lucreaza in firme de specialitate si ne pot pune la dispozitie profesionalismul lor.

Specialistii in domeniu sunt cei care nu vor da gres niciodata in construirea si amenajarea gradinii sau a parcului nostru, experienta si cunostintele lor specifice sunt garantia acestui lucru astfel ca putem apela cu incredere la ajutorul lor profesionist.

Contact

S.C.Kalon Garden S.R.L
Persoana de contact: Cristina Vlad

Sediu: Str. Traian Vuia, Nr 160, Cluj-Napoca
tel: 0743-174253,
email: kalongarden@yahoo.com
Meniu
Call Now ButtonSuna Acum