amenajare gradini cu curs de apa

Amenajare si proiectare gradini si spatii verzi

Arhitectii peisagisti sunt profesionistii care reusesc sa proiecteze si sa amenajeze gradinile si spatiile verzi imbinand armonios oferta locatiei cu nevoile si dorintele clientilor. Trebuie sa avem incredere in experienta si abilitatile celor care ne construiesc gradina pentru ca ei dispun de creativitatea, cunostintele in peisagistica, horticultura, arta, design, istoria gradinaritului, daruirea si pasiunea necesare unui lucru bine facut in acest domeniu.

Specialistii in gradinarit sunt experti in a crea gazoane performante, scari, suporturi de piatra, trotuare, stancarii, decoratiuni din plante, sisteme de irigatii. Ei pot construi poteci din piatra, terenuri de joaca, cascade, iazuri, fantani, balcoane si terase. Diversele tipuri de gradini pe care un arhitect peisagist le poate proiecta si amenaja sunt cele japoneze, baroce, englezesti mediteraneene, pe acoperis sau chiar cu ierburi ornamentale si gradini umbrite sau perene.

amenajare-proiectare-gradini-si-spatii-verzi

Profesionistii in amenajari gradini stiu sa se foloseasca in munca lor de bulbi de plante sau ierburi cataratoare, de stancarii sau sculpturi ornamentale din arbori si arbusti. Creativitatea si experienta in amenajari gradini sunt cele mai importante calitati ale oricarui arhitect peisagist. Creativitatea il ajuta sa creeze mereu ceva nou si impresionant dar si sa poata comunica foarte bine cu cei ai caror gradina trebuie s-o amenajeze. Experienta in domeniul gradinilor este cartea de vizita a specialistilor in construirea gradinilor exceptionale.

Daca ne dorim o gradina in stil oriental sau poate una japoneza sau englezeasca avem posibilitatea sa apelam oricand la serviciile unui arhitect peisagist care tinand seama de dorintele noastre dar si de posibilitatile spatiului avut la dispozitie, ne va proiecta si construi un spatiu verde exact asa cum ni l-am visat.

Gradina noastra poate oricand deveni un loc superb, demn de admirat si de privit, in care copiii se pot juca in voie iar adultii se pot plimba nestingheriti sau pot desfasura activitati placute in aer liber impreuna cu familia si prietenii. Daca ne plac foarte mult peisajele montane, specialistul ne va crea o gradina plina de stancarii, intr-un stil alpin care va avea si aerul puternic oxigenat al drumetiilor de munte.

Oferta de plante ornamentale este mereu impresionanta, mobilierul de gradina, pergolele, fantanile, pavajele, sistemele de irigat si orice altceva care ne va ajuta sa avem la un moment dat gradina de vis, sunt toate la indemana fiecarui arhitect peisagist care se respecta.

Contact

S.C.Kalon Garden S.R.L
Persoana de contact: Cristina Vlad

Sediu: Str. Traian Vuia, Nr 160, Cluj-Napoca
tel: 0743-174253,
email: kalongarden@yahoo.com
Meniu
Call Now ButtonSuna Acum