iluminatul gradinii noaptea

Iluminatul gradinii

iluminatul-gradinii

Ca sa ai o gradina ca-n povesti e foarte bine sa te gandesti la iluminatul nocturn al acesteia pentru ca in general lumina  creeaza feerie in orice gradina. Sunt zone specifice care merita sa fie iluminate, aleile, copacii, terasa sau veranda, sursele de apa, poteca ce duce de la poarta spre garaj sau cea care duce catre usa de la intrare in casa. Totul depinde insa de efectul pe care dorim sa-l obtinem prin luminile instalate in diversele portiuni amintite.

Unele lumini dau efect de umbra, altele ne ofera cate-un tablou fascinant de la fiecare fereastra a casei, alte surse de lumina ne pot oferi senzatia de adancime sau de efect ambiental ori concentrat doar pe anumite aspecte importante noua.

In oricare gradina se poate folosi iluminatul de sus in jos sau cel de jos in sus sau chiar luminile incrucisate ca sa elimini umbrele luminand zona din mai multe parti corect stabilite. Iluminatul de sus in jos creeaza o lumina placuta, difuza prin proiectarea luminii catre sol iar iluminatul de jos in sus va da contraste puternice, umbre dramatice care vor impresiona prin grandoarea lor.

Aleile pot fi iluminate din loc in loc atat pentru frumusete cat si pentru siguranta celor dragi, nu trebuie iluminati toti copacii din gradina ci doar cei sau cel pe care dorim sa-l scoatem in evidenta pentru frumusetea sau unicitatea lui. Lumina de sus este potrivita pentru terase sau verande pentru ca asa vom obtine o atmosfera placuta de discutie in familie sau cu prietenii, in serile lungi de vara.

Fantana arteziana sau paraul din gradina pot fi iluminate chiar din interiorul apei pentru a spori atmosfera de poveste pe care ne-am dorit-o. Cu un iluminat potrivit ne putem plimba in siguranta, seara, in gradina noastra, avand posibilitatea sa petrecem clipe placute pe terasa in compania prietenilor sau a familiei, privind copiii cum se joaca pe gazonul iluminat perfect. Lumina este cea care ne ajuta sa ne bucuram de gradina noastra chiar si pe intuneric.

Contact

S.C.Kalon Garden S.R.L
Persoana de contact: Cristina Vlad

Sediu: Str. Traian Vuia, Nr 160, Cluj-Napoca
tel: 0743-174253,
email: kalongarden@yahoo.com
Meniu
Suna Acum